Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 15.10.2014.
15:29
Beta A
Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Borislav Stefanović zatražio je u sredu da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović hitno podnese neopozivu ostavku zbog incidenta na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija. Ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojšu doktora Stefanovića mnogo više od drona, na koji je mogala da bude zakačena i bomba, zgražava to što je premijer Aleksandar Vučić izvređan u direktnom prenosu.
Sreda 15.10.2014.15:36
Borko pa ti jos nisi u zatvoru, mogli bi ti i stefanovic zajedno u celiju kad se vec tako volite mamu vam izdajnicku.
Sreda 15.10.2014.15:37
Покрет Двери тражи смену министра полиције Небојше Стефановића и кажњавање свих одговорних за пуштање на слободу америчког држављанина и брата премијера Албаније Олсија Раме, који је - за почетак - одговоран за дело кршења јавног реда и мира на синоћној утакмици Албаније и Србије. Пошто је приведен од стране београдске полиције, јер је управљао дроном којим је застава „велике Албаније“ кружила по целом стадиону „Партизана“, Рама је пуштен уз незванично објашњење да je „у току штрајк адвоката, па нема ко да га брани“.
Sreda 15.10.2014.15:37
Двери упозоравају јавност да је Рама – по закону државе Србије – одмах по привођењу морао да буде спроведен прекршајном судији и да буде кажњен. Двери захтевају да се обелодани: ко је донео одлуку да Рама буде пуштен на слободу и да буде изнад закона и Устава Србије?
Sreda 15.10.2014.16:51
GOVNO STEFANOVIĆ NE IZLAZI IZ VUČIĆEVOG DUPETA . ON I ZORAN BABIĆ VODE MRTVU TRKU KO ĆE DUBLJE DA BUDE U VUČIĆEVOM DUPETU . SMRDLJIVI KRETENČIĆ .
Sreda 15.10.2014.15:38
Овај пут је дрон носио заставу „велике Албаније“ и промовисао екстремни националистички експанзионизам изазивајући националну нетрпељивост, а Рама се извукао некажњено. Ко ће грађанима да гарантује да следећи пут –опет под притиском западних дипломата – неће доћи још неки Албанац и Американац са дроном који би носио и активирао килограм експлозива, онако како то екстремисти раде по целом свету? Шта ће се десити када за седам дана у Београд дође његов рођени брат?!
Sreda 15.10.2014.15:38
Тражимо моменталне смене и оставке свих који су на захтев Брисела и Вашингтона изложили српски народ огромном безбедносном ризику, а српску државу још једном понизили и осрамотили дозвољавајући да се обележја „велике Албаније“ вијоре усред Београда – некажњено! Једини ко је могао да донесе одлуку о пуштању Раме је министар полиције, напредњак, Небојша Стефановић и зато тражимо његову одговорност. Србији не треба министар полиције који се као спрема за долазак Путина, а у Београду му Американци развијају заставе „велике Албаније“. Инфо служба Покрета Двери
Sreda 15.10.2014.15:36
OVAJ DRIPAC PO NEKADA KAZE NESTO PAMETNO IAKO JE I SAM NEPRIJATELJ OVOG NARODA. TO STO JE IZJAVIO JA SAM JOS SINOC ODMAH POSLE UTAKMICE REKAO KOJI DRZAVNI ORGANI SU ZAKAZALI. A STEFAMOVIC TOLIKO BRANI VUCICA KAO DA SU U NEKOJ CUDNOJ VEZI ILI SE COVEK SLIHTA DOMACINSKI.
Sreda 15.10.2014.16:28
Kao prvo,ni Vucicu ni Nikolicu,a kamo li pudlici Dacicu nijedan terorista ne preti smrcu jer oni rade protiv Srbije,i niko im ne misli zlo sem srpskog naroda jer nas polako unistavaju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)